Zomers atelierOnline zag ik al dat enkele dames hun naaispullen naar buiten verplaatsten ????????????. Dat doe ik eigenlijk ook al jaren. We hebben een mooie veranda waar het heerlijk toeven is. Eerder sleepte ik al mijn schilderspullen naar buiten wat soms lastig is als de verf zo snel droogt. Maar ook mijn naaimachine ging al regelmatig mee naar buiten.

Omdat manlief vandaag de spannende bergrit van de Giro???????? met onze medelimburger Tom Dumoulin wilde zien, bedacht ik me dan ook geen seconde en plaatse de hele handel buiten????. Voor de vakantie collectie heb ik nog van alles in gedachten. Dus op tijd beginnen zou ik zeggen.????

Op internet zie ik steeds van die leuke sporty rokjes langskomen. Ik maakte van de week de donkerblauwe al. Daarvan was een mooie strook over om te combineren met een witte viscose die nog in de kast lag. Dat wit vond ik wat dik voor een shirt, dan is de keuze snel gemaakt. Donkerblauw boord lag ook nog in voorraad en het patroon was al klaar. Nou dan maar aan de slag toch: