Applicaties

Applicaties

Meer en meer zie ik leuke applicaties opduiken. Op een strepen King Louie jurk zag ik mooie roosjes, op spijkerjasjs lippenstift, mondjes en/of vlinders. En hoe meer ik het zie hoe meer ik denk: ja ❤️! 

Twee van mijn spijkerjasjes heb ik onlangs (zie eerder bericht) gepimpt met kralen, maar die applicaties gaan ook niet uit mijn hoofd. En wat dacht je van deze leuke sjaal ???? ik zag hem in een ooghoek toen ik in Echt naar een winkel moest. En tja die kon ik niet laten hangen ????!

Natuurlijk kun je de applicaties zelf borduren als je een borduurmachine hebt. Maar helaas zijn die machines ook behoorlijk aan de prijs. En dus ging ik eens even op Google kijken. Een volgster van Facebook had me ook al een tip gestuurd. En zo belande ik uiteindelijk bij AliExpress ???? ik heb er nog nooit besteld dus maakte maar een kleine bestelling klaar, dan kun je geen bult vallen toch ????.

En zie hier mijn eerste levering uit China, voor nog geen €5….. Nu nog even op de volgende twee setjes wachten en dan kijken waar ze op kunnen. Een idee heb ik al ????????

Geef een reactie