Vakantie garderobe

Voor onze rondreis door China, komende zomervakantie, ben ik al volop bezig met de vakantie garderobe????. Het wordt daar erg warm dus het moeten handige combinaties worden. Nu draag ik eenmaal niet graag korte broeken…. plus de enige die ik vorig jaar had gekocht voor de vorige reis, valt me nu uit ☺️ Dus naast een aantal zomerse jurken, maak ik ook enkele rokken en tops. De Watervalhals top zag je van de week al, die wordt nog even gefinetuned. Daarnaast heb ik nog een ander model in gedachte gebaseerd op de bovenkant van de palmboomjurk. 

Op internet zie je veel van die sweat rokken en jurken. De sporty look en de stof die je daar voor gebruikt draagt heerlijk, je kunt kiezen voor een zomerjogging of een wat dikkere tricot als Punta di Roma. En dus maakte ik deze 3 alvast:

Met sneakers of sandalen draagt dit heerlijk????. De rode en blauwe zijn van Punta di Roma, de witte is, dacht ik, een viscose tricot. De t-shirts en top zijn gekocht. Ik heb nog Punta liggen in zwart, legerroen en licht roze. Maar eens nadenken…. want voor elke dag een andere rok….. gaat misschien wat ver ????????????