Tussendoor

Tussen het tekenen van mijn aanstaande project (communiefeest jurk) door, was ik ook al begonnen aan een ander idee. Och eigenlijk zit mijn hoofd vol met ideeën ????. Maar nu ik het nieuwe basispatroon heb, gaat het snel om dit over te tekenen en verder uit te werken.

Vorig jaar kocht ik een King Louie jurk in blauw witte streep. Een beetje een sportief model dat heerlijk draagt door de katoenen Jersey.  Al lang liep ik met het idee om dit na te maken, hoe moeilijk kon het zijn toch ????.

De stof lag ook al een tijdje in huis Roze en grijs gestreept, van Jersey dus heerlijk draagbaar nu de lente doorbreekt. Gisteren heb ik alles wat in de kast hangt doorgepast, wat te groot is in een zak gedaan en wat te winters is naar achteren gehangen. De noodzaak voor een zijuitstap ????.

En zo heb ik deze gemaakt. Wat een heerlijke jurk. Met vestje of jeansjasje. Dus mocht de jurk voor het feest niet lukken, heb ik alvast een reserve optie ????. En nu op naar de moeders, het is tenslotte feest vandaag ????????????????????????