The party outfit

Finally I can show my me made party outfit I wore on my 50th birthday party. In March I joined a workshop at Lotte Martens and made the fabric for my skirt. In the earlier post about the party outfit part 1, I discussed the design of the top. The final version of that is made of Tencel knit. Sometimes it’s a bit strange with sewing a special outfit, once it is finally ready to wear I start doubting about it. But since I got so many compliments at the party, it must have been good, LOL.

Eindelijk kan ik je mijn feest outfit voor mijn 50ste verjaardag laten zien. In maart volgde ik een workshop bij Lotte Martens en maakte daar de stof voor de rok. In mijn vorige blogpost over de party outfit part 1, besprak ik het ontwerp voor de top. De definitieve versie is gemaakt van tencel tricot. Soms is het wel raar met het maken van een speciale outfit, als die dan klaar is om aan te trekken begin ik enorm te twijfelen. Maar gezien de vele complimenten op het feest, denk ik dat het toch een succes is, LOL.