Spring Top part 2

When cleaning up my stash I decided to sort the fabric. In the upper shelf ont the left woven, in the middle knit and on the rift travel jersey. The second shelf on the left french terry and on the right all the others. Not to much fabrics I don’t like to have lots of it. In the closet is another shelf with some pieces that did make this winter.

Toen ik mijn voorraad stof ging uitzoeken heb ik besloten ze te sorteren op soort. Op de bovenste plank links de geweven stoffen, in het midden de tricot en rechts de Traveljersey. Op de tweede plank links de French Terry en recht al het overige. Niet te veel stoffen, daar hou ik niet van. In de kast is er nog een plank met stoffen die deze winter niet gebruikt zijn.

In my last online order I bought two woven rayon. One I showed Friday, the ochre with zebra. The other one is in black with white dots. Also a fabric that doesn’t need complicated patterns. I am wearing it today on my black joggers but I guess it would be lovely on white jeans too.

In mijn laatste online bestelling zaten twee geweven viscoses. Eentje liet ik vrijdag al zien, de oker met zebra. De andere is een zwarte met witte stippen. Ook weer een stof die geen ingewikkeld patroon nodig heeft. Ik draag het vandaag met de zwarte jogger maar ik denk dat het ook geweldig zou staan op een witte jeans.