Sporty skirt – sparkle top

Even though I am not a sports girl at all, I like the sporty kind of fashion style. As you know joggers are my favourite pants and I love clothes in travel jersey. For the winter season I bought a more heavy weight fabric for joggers, the scuba crepe jersey. If I buy this fabric, I mostly buy a little extra for a top or a skirt.

Ook al ben ik helemaal geen sportvrouw, ik hou wel van de sportieve kleding stijl. Zoals je weet ben ik een fan van jorggers en kleding van travelstof. Voor het winter seizoen heb ik een iets zwaardere stof gekozen voor de joggers, de scuba crêpe Jersey. Als ik zo’n stof koop, neem ik meestal wat extra voor een top of een rok.

So I had a piece of dark blue just enough for a skirt. I like to add a nice detail and looked for some inspiration online. The cuff I had in my stash is perfect to match. And I had a golden knit for a lovely top to go with it. I decided to make a golden Plitvice Top.

Zo had ik nog een mooi stuk donker blauw net genoeg voor een rok. Ik wilde er graag een leuk detail aan toevoegen en zocht online naar inspiratie. En ik heb een gouden tricot voor een bijpassende top. Ik besluit om een gouden Plitvice Top te maken.

It took me a while to figure out how to use the cuff fabric, I really like to make the slit. By basting the cuff careful it just worked out fine. I was surprised how quick the skirt was finished.

Het kostte me even om te bedenken hoe ik de boordstof kon gebruiken, ik wilde graag de split maken. Door voorzichtig te rijgen lukte dit prima. Ik was verrast hoe snel ik de rok klaar had.

The Plitvice Top is a great success piece I made last year in leopard print knit. Once you made it several times, it is also not that big a project. So I ended up with a new outfit made in a few hours 🤭

De Plitvice Top is een succes nummer dat ik vorig jaar maakte in luipaard print tricot. Omdat ik het al eerder maakte is het ook geen groot project. En zo eindigde ik met een nieuwe outfit gemaakt in een paar uurtjes 🤭