Sew beautiful – the jogger

As mentioned in my previous blog, the new “sew beautiful” book by Kennis Wong is available in preorder. I already treaded myself and ordered it, I think it’s a great Christmas gift too. The book helps you to create a lovely stylish wardrobe and I am proud that I cloud join to test a pattern for her, the Fortuna Joggers. Nowadays the jogger style pants are very trendy. Joggers can be made in many different fabrics to give them the style you desire.

Zoals ik in mijn vorige blog vertelde kun je het nieuwe “sew beautiful” boek van Kennis Wong bestellen. Ik trakteerde mezelf en heb het alvast besteld. Ook een leuk kerst cadeautje denk ik. Het boek helpt je om een mooie en stijlvolle garderobe te creëren en ik ben dan ook heel trots dat ik een patroon voor haar mocht testen, de Fortuna Jogger.. Tegenwoordig zijn de jogger stijl broeken erg trendy. Joggers kun je in veel stoffen maken en je kiest daarmee de stijl die je wenst.

The Fortuna Joggers are designed for stretch fabrics as jogging, french terry, scuba crepe jersey, punta or even my favourite Traveljersey. I made them in olive green scuba crepe jersey. For the details on the pockets I chose matching left over fabric from my stash. A lovely way to use those pieces af fabric.

De Fortuna Jogger is ontworpen voor stretch stoffen als jogging, French terry, scuba crepe jersey, punta en zelfs mijn favoriete travelstof. Ik maakte de jogger in olijf groene scuba crepe jersey. Voor de details bij de zakken koos ik passende rest stukken uit mijn voorraad. Een mooie manier om deze stukken eens te gebruiken,

Did you know we have a great Facebook community where sewist from all over the world share their makes? Please be invited and click here.

Wist je dat we een hele mooie Facebook community hebben waar naaisters uit heel de wereld hun creaties tonen? Graag nodig ik je uit, klik hier.