Second pair of Eddystone Jeans

After the Demi bootcut Eddystone I liked to do a little adjustment in the crotch. I had a perfect off white denim with a bit of stretch for that. I want to be sure to get the fit right before making indigo ones. Yes definitely gonna make more of these high waist jeans. The girlfriend fit is so nice, love the ankle length for spring and summer and the loose fit legs are so comfortable.

Nadat ik de demi bootcut Eddystone maakte wilde ik de pasvorm een beetje aanpassen in de kruislengte. Ik had nog een mooie gebroken witte jeans met stretch liggen. Ook wilde ik zeker zijn dat de pasvorm goed is voor ik een donkere jeans ga maken. Ja, ik ga echt meer van deze hoge taille jeans maken. De girlfriend fit is echt super, ik hou van de kortere lengte voor het voorjaar en zomer en de losse pasvorm van de pijpen is zo comfortabel..

Unfortunately sale for the pattern is over, but a good pair of jeans in two styles is definitely worth the price don’t you agree?
Helaas is de korting op het patroon voorbij, maar een goed patroon voor 2 stijlen jeans is toch wel de prijs waard, vind je niet?

Second Eddystone