Pimp je jeansjasje

Deze diashow vereist JavaScript.

Omdat ik bijna altijd jurken draag, heb ik heel veel vestjes in oh zo veel kleuren????…. Maar ook heb ik een paar jeansjasjes. Dit jaar zie ik ze overal langskomen met leuke kralen, borduursels en met emblemen ????. En dus ging dat creatieve brein van mij bijna op tilt????. De ideeën vlogen door mijn hoofd ????. Op zolder haalde ik mijn kralenmand tevoorschijn en snel kocht ik in de lokale hobbywinkel nog wat bij.

In Antwerpen had ik vorige week een leuk jasje in een tussenkleur gekocht, die ik natuurlijk nog niet had. Zoals je vorig weekend kon zien heb ik de rand al afgezet met de streep van een jurk, maar nu heb ik er nog wat mooie parels, zilveren en transparante klaren aan toegevoegd. Het jasje komt van Vero Moda en kostte €29,95 ????.

In mijn kast heb ik ook nog een wit jeansjasje van H&M. Bij dat jasje heb ik er voor gekozen om de zakkleppen te versieren met diverse soorten kralen. Het is even heel wat werk, maar dan heb je ook wat.

Het lichte blauwe jasje kocht ik een paar jaar terug bij Only, daarop heb ik destijds al sterren studs opgestoken. Ik meen mij te herinneren dat ik die bij het Kruitvat vond. Het hoeft dus zeker niet duur te zijn om je jasje een nieuwe trendy look te geven ????. En ben je de versiering moe, je haalt het er zo weer af.

Wat het borduren betreft, moet ik eerlijk bekennen dat ik dat ook wel eens wil proberen, maar ja zo’n borduurmachine is een investering die ik er denkelijk niet uit haal.  Laatst mocht ik zo’n machine nog uitproberen en ik kon me toen helemaal niet voorstellen dat ik een borduursel op mijn kleding zou willen maken ???? Maar niets zo veranderlijk als de mens ????!       Onlangs zag ik een strepen jurkje van King Louie met mooie roos op de schouder en onder langs de zoom.  Zo mooi ???? Oh ja vanmorgen liep ik langs deze geweldige sjaal ???? Die moest natuurlijk meteen mee, want ook die verzamel ik in alle soorten en maten en zeg nu zelf, dit is toch een fantastisch exemplaar ❤️