Paris by FibreMood

If a top is named after the city of love, then it must be special. And oh yes….. it is and I love it. The new FibreMood is out now and being part of the secret sewciety I was allowed to chose a pattern in advance.  

Als je een top vernoemd naar de stad van de liefde, dan moet hij toch wel speciaal zijn. En ja hoor ….. dat is hij en ik ben er weg van. De nieuwe FibreMood is out en ik mocht als deelneemster van de secret sewciety op voorhand een patroon kiezen.

Paris is a lose fit wrap top with a gathered piece in the waist. Because of the lose fit it is really flattering. The sleeves are wide and just over the elbow. You can easily ad more length to them for autumn. For my Paris is used a lovely tencel fabric in powder pink. Just as the city, I fell in love with it.

Paris is een top met een lossere fit en een gerimpeld deel in de taille. Door de losse fit valt hij erg flatterend. De mouwen zijn wijd en vallen net onder de elleboog. Je kunt deze makkelijk verlengen voor de herfst. Ik gebruikte een prachtige tencel stof in poeder rose voor mijn Paris. Net als met de stad, ben ik verliefd op deze top.

Shop your pattern here #ad
http://www.fibremood.com/linkparty