Out of the box

Soms moet je out of the box denken ???? 

En zo bestelde ik een stof die bij aankomst qua kleur totaal niet in mijn comfort zone past. Rood en ik zijn namelijk geen vrienden, nooit geweest ook ???? of het nu gaat om felrood, wijnrood (behalve in een glas ????) of heel donker tot zelfs paars, het is mijn kleur niet.  De rode polkadot jurk heb ik 1x aan gehad en nu denk ik als ik hem pak ????????????

Waarom dan toch stof met die kleur kopen? Nou omdat deze print zo mooi retro is en er blauw en zwart in zit en de andere versie in oranje met grasgroen ???? was, helemaal veel,te fel van kleur voor mij. En ik wilde eens iets anders dan donkerblauw, legergroen en zwart…..

De stof ging mee naar de Modevakschool, misschien had iemand een leuker idee voor, of misschien was er iemand die hem wilde overnemen. Maar donderdag zei Juf Jolanda, hou hem nu eens voor en ga voor de spiegel staan. “Wat is nu eigenlijk het probleem ?” ????en zie daar inderdaad er is geen probleem. 

De kleuren zijn mooi, de print is leuk, het patroon is eenvoudig gehouden. Hetzelfde model dat ik van de week gebruikte voor de blauw witte jurk. En laat mijn leren jasje hier nu perfect mee combineren ????.