Last winter pieces

It is that time of the year where I like to finish my last winter pieces and start planning the spring collection. I have two fabrics in my stash that I really like to sew before getting into the new season. The first one is graphic winter knit. I guess I already bought this one in autumn. But I kept in doubt if I wanted it to be a cardigan or a simple dress.

Het is zo’n periode dat ik nog wat laatste winter items wil afmaken voordat ik mijn voorjaar collectie ga plannen. Ik heb nog twee stoffen in mijn voorraad die ik nog wil verwerken voordat ik aan de slag ga met het nieuwe seizoen. De eerste is een grafische winter jersey. Ik denk dat ik deze al in de vroege herfst kocht. Maar ik bleef twijfelen tussen een vest of een eenvoudige jurk.

Today I decided to go for a design that I made myself. I sewed this one in March ‘19 in French terry. So the design is perfect for this fabric as well. The only thing changed is the length of the sleeves.


Vandaag besloot ik om een eigen patroon te gebruiken. Ik heb deze al eens in maart ‘19 genaaid in french terry. Het ontwerp is dus heel geschikt voor deze stof. Het enige dat ik verander was de mouwlengte.

Ready for a Valentines date with my husband!

Klaar voor een Valentijns date met mijn man!