Last summer make

Last summer make

My last summer make is a button down dress of floral scuba knit sponsored by Minerva Crafts. I recently joined the makers team. The complete blogpost about this dress will be published later this year and of course I will link that here then.

Mijn laatste zomer project is een doorknoopjurk van gebloemde scuba Jersey gesponsord door Minerva Crafts. Sinds kort maak ik deel uit van hun makers team. De volledige blogpost over deze jurk wordt later dit jaar door hen gepubliceerd en natuurlijk zal ik er dan hier naar linken.

van mijn oma erfde ik de passie voor het maken van kleding , na heel wat jaren werken met patroontijdschriften wilde ik eindelijk zelf kunnen ontwerpen en tekenen, daarnaast ben ik gefascineerd door stoffen en wat je er van kunt maken, ik hoop die passie met mijn blog aan jou over te dragen, geniet ervan!

Geef een reactie