Last piece 2019

Just in time for New Year’s Eve I finished my new dress. Before Christmas the sponsored fabric of Minerva Crafts arrived. I was planning what to make of the leopard Georgette when I found out I was the lucky winner of dress pattern, the perfect combination for this fabric. The pattern is the Emilia of FibreMood. All details about the fabric and the pattern will be show in the Minerva Crafts Blog later in 2020.

Mijn nieuwe jurk is net op tijd voor oudejaarsavond klaar. Voor Kerst had ik de door Minerva Crafts gesponsorde stof ontvangen. Toen ik bedacht wat ik wilde gaan maken van de luipaard georgette, bleek ik de winnaar te zijn van een patroon, de perfecte combinatie voor deze stof. Het patroon is de Emilia van FibreMood. De details over de stof en het patroon worden getoond in de blog op Minerva Crafts begin 2020.

This dress is my last piece of 2019. It was a productive year I must admit. 2019 is a year where I succeeded only wearing me made clothes. Sometimes it stressed me out because there are always more ideas then time to achieve all projects. But I think I found my way in that even better than last year. Careful chose what I want wear, buy fabric that suits those projects and create my own style. My goal for 2020 is to follow that rule even more, avoid to waist fabric and only make pieces I really will wear.

Deze jurk is het laatste kledingstuk van 2019. Het was een productief jaar, ik kan niet anders zeggen. 2019 was ook een jaar waarin het me lukte om alleen eigen gemaakte kleding te dragen. Soms veroorzaakt dat wel stress omdat er altijd meer plannen in mijn hoofd zitten dan dat er tijd is om alles te kunnen realiseren. Maar ik denk dat ik daar nu wel een betere weg in heb gevonden dan vorig jaar. Zorgvuldig kiezen wat ik wil dragen, daar de stof voor kiezen en de eigen stijl creëren. Mijn doel voor 2020 is om deze weg nog meer te blijven volgen, verspilling te voorkomen en alleen dingen maken die ik ook echt ga dragen.

I wish all of my followers a very happy, healthy and inspiring New Year. Thank you for reading my blog or follow me on social media.
Ik wens als mijn volgers een gelukkig, gezond en inspirerend Nieuw Jaar. Dankjewel voor het lezen van mijn blog of het volgen op de social media.

happy SEW year