Kleine aanpassing groot verschil

Het leuke van zo’n besloten facebookpagina’s is, ik volg er zeker drie, dat je advies kunt vragen en opmerkingen krijgt. Mijn Watervalhals was eigenlijk nog niet helemaal perfect???? Ik vond de schouders zo breed en de hals bleef wat hoog en recht hangen. En zo opperde medecursiste M dat het misschien een idee was om de schouder wat te rimpelen. Ook een andere dame kwam met dat zelfde idee ????.

Ik reeg een draad en zag al meteen dat het een groot verschil gaf.  Ik stuurde een foto naar M en we waren beide overtuigd ☺️! Het gaf een mooiere valling.

Alleen had ik geen zin om de schoudernaad los te halen, het was zo netjes gestikt en met een kleine steek, zul je zien dat je dan door het stof steekt ????. En erger ik had nog maar een heel klein beetje garen in deze kleur. En dus heb ik met de hand de plooitjes vast gezet. En nu heb ik het resultaat wat ik bedoelde ???? wel nog bekijken hoe we dat in het definitieve patroon krijgen verwerkt, maar daar heeft Juf Jolanda vast wel weer iets voor in haar hoofd ????.