Simpel jurkje 

Sommige stofjes zijn zo leuk dat hoe eenvoudiger het model hoe beter ????. Zeker als je zo lang bent als mij ☺️ dan kan een printje al snel “te veel” voelen. En toch keer op keer val ik op een printje en denk dan ???? en nu…. Zo ook met deze blauw witte grafische Punta di Roma. Het is een heerlijke stof, niet te dik wat het uitstekend maakt voor dit seizoen. 

De figuurnaden aan de voorkant zijn verwerkt in een Engelse coupenaad. Om dit accent wat meer uit laten komen heb ik voor een boothals gekozen, over de afwerking ben ik niet helemaal tevreden ????, de stof lubberde toch wel wat meer dan ik hoopte…. Op de rug zijn twee reguliere figuurnaden gebruikt. Vanwege de hoge hals vind het leuker om de roklengte dan iets korter te houden. Zeker met laarzen wordt het geheel wat stoerder.