ITS Birthday discount

ITS Birthday discount

Itch tot stitch celebrates her 5th birthday with a 20% discount until October 18th. Grab your chance to try the patterns now and use the code: 5FABYEARS in the shop!

Itch to Stitch viert haar 5e verjaardag met een korting van 20% tot en met 18 oktober. Grijp je kans en koop de patronen nu en gebruik de code: 5FABYEARS in de shop!

Get inspired by these patterns that are perfect for this season:

Ter inspiratie hier enkele patronen die perfect zijn voor dit seizoen:

van mijn oma erfde ik de passie voor het maken van kleding , na heel wat jaren werken met patroontijdschriften wilde ik eindelijk zelf kunnen ontwerpen en tekenen, daarnaast ben ik gefascineerd door stoffen en wat je er van kunt maken, ik hoop die passie met mijn blog aan jou over te dragen, geniet ervan!

Geef een reactie