I won 🤩

A few weeks ago I won a giveaway hosted by Ilse of SewSewIlse. I have followed here since a few years and love all her makes. So when I saw the giveaway I kept my fingers crossed and yeah I won! I could chose fabric or patterns from DG Patterns. And because smok is trendy now I chose the lovely SORONA Top and a gorgeous viscose woven fabric. I love the black fabric with the Gucci style print. The fabric is perfect for spring and summer.

Een paar weken geleden heb ik een giveaway van SewSewIlse gewonnen. Ik volg haar al een aantal jaren en vind het super wat zij allemaal zelf maakt. Dus toen ik de giveaway zag deed ik snel mee en jippie ik won! Ik mocht stof of patronen uitzoeken bij DG Patterns . En omdat smok in de mode is koos ik voor de Sorona Top en ook prachtige geweven viscose. I hou erg van zwart en zeker met de Gucci stijl print. De stof is perfect voor het voorjaar en de zomer.

Oh and I did win another fabric and pattern, but I will show that later.
Maar ik heb nog een stof en patroon gewonnen, maar dat laat ik later zien.