Geen afgerond project dit weekend

Soms zit het toch echt niet mee ???? vol enthousiasme en vertrouwen begon ik aan de crossdress in deze mooi viscose. Al bij het eerste naadje dacht ik hmmmm dit stikt niet zo fraai. Dus ik kies zekerheidshalve voor de strech steek. So far so good ☺️
Dan komt de fase met de accent band. Ik had de elastische vouwband in roze gekozen en zette die vast met de zigzag en daarna omslaan en doorstikken. Maar potjandorie wat lubbert dat ???? echt niet fijn. En dus verlies ik enorm veel tijd aan secuur loshalen. Omdat ik nog een mooie sierband uit de lijfgoed collectie van de Modevakschool had liggen, besloot ik dat die optie tot beter resultaat zou kunnen leiden. Eerst maar eens erop rijgen……. daarna vastzetten met de hand want het lubberen zit nu in de stof ????. Het resultaat is er nog niet naar. Dan maar eens even met mam kijken hoe we dit goed krijgen, passen spelden…….. en warempel Pa ???? komt met het idee om het op de overslag vast te zetten. Omdat ik geen risico op meer lubberen wil nemen ga ik het maar met de hand verder vastzetten ????✂️.

Je snapt natuurlijk dat ik dit weekend dan voor het eerst sinds tijden geen jurk oplever ???? maar ach voor mooie zaken moet je immers tijd nemen toch ☺️. De jurk wordt wel mooi, even geduld en wordt vervolgd ????