Fabric & pattern match

Beautiful fabrics don’t need complicated patterns. The more simple they are, the better they show the special fabric. This gorgeous fabric is a valentines gift from my parents to me. That’s why it was on top of my to do list.

Mooie stoffen hebben geen ingewikkelde patronen nodig. Hoe eenvoudiger ze zijn hoe beter de stof tot zijn recht komt. Deze mooie stof kreeg ik van mijn ouders voor Valentijn. Daarom stond het natuurlijk boven aan mijn te doen lijstje.

I decided to go for my own drafted favourite pattern. It has raglan sleeves and boat neck. The raglan sleeve is made out of 3 parts for comfort fit. For the length I choose to go between tunic and dress, I like to wear it on my travel jersey leggings. Because the width of the neckline I decide to make a pleat with a gorgeous button I found in Grandma’s box.

Ik heb gekozen voor mijn eigen getekende favoriete patroon. Dit heeft raglanmouwen en een boothals. De raglanmouw is in 3 delen voor draagcomfort. Voor de lengte koos te gaan tussen tuniek en jurk, ik wil het op de travelstof legging dragen. Omdat de boothals wijd is, besluit ik een plooi te maken met een prachtige knoop die ik vond in oma’s knopendoos.

Thank you again Mam and Dad. Nogmaals dankjewel Mam en Pap.