Easy sewing

Sometimes I like a little easy sewing. And that is just what I had in mind for this gorgeous Bordeaux scuba crep jersey. My favourite joggers pattern and an easy top. But oh my gosh how hard was it to find the perfect fabric for a top…. or is it me getting to critical?

Soms heb ik zin in een simpel naai project. En dat is precies wat ik in gedachte had voor deze mooie bordeaux scuba crepe Jersey. Mijn favoriet jogger patroon met een eenvoudige top. Maar oh jeetje wat was het lastig om een mooie stof te vinden voor een top…. of ben ik nu zo kritisch aan het worden?

The top is made of a mixed jersey with viscose and polyester. I tried to match the sleeves to but one sleeve didn’t work….. I had rather cut them single fabric only… even though I pinned all the lines before cutting.

De top is gemaakt van een gemixte Jersey met viscose en polyester. Ik heb geprobeerd om de ruit op de mouwen te laten doorlopen maar bij eentje is dat niet helemaal gelukt… had ik het toch maar apart moeten knippen, terwijl ik toch op ruitten gespeld had voordat ik knipte.

So this is my style an easy sewed outfit.

Dit is mijn stijl in een eenvoudig naai project.