Dora by FibreMood

FibreMood nr9 is out now and being part of the sewista team I was allowed to make one pattern of the brand new designs. I chose a pattern that was out of my comfort zone. Sometimes you really like to make something completely different. Dora is a dress with a high neckline, very wide sleeves, pockets and midi length. I made the dress in a beautiful crepe georgette sponsored by Minerva. More details about the fabric will be on their website soon.

FibreMood nr9 is uit en omdat ik deel uitmaak van het sewista team mocht ik een van de hagel nieuwe ontwerpen maken. Ik koos voor een patroon dat volledig uit mijn comfort zone is. Soms moet je echt eens iets totaal anders uitproberen toch?! Dora is een jurk met hoge hals, heel wijde mouwen, zakken en komt in midi lengte. Ik maakte de jurk in een prachtige crêpe georgette die Minerva heeft gesponsord. Details over deze stof volgen binnenkort via hun website.

I am not so sure about this style, so I shortened the dress. And maybe I will change the neckline. So much about stepping out a comfort zone ….

Ik twijfel erg over deze stijl, dus ik verkorte de jurk. Ook weet ik niet of ik de hals zo laat, dat krijg je als je uit je comfort zone stapt….

http://www.fibremood.com/linkparty