Croisee Skirt by Claire Massieu

My first project for Claire Massieu patterns, a German Company. I made the Croisee skirt in linen. I hacked the back because the gathered elastic back was to much for me. I inserted an invisible zipper and am very pleased with the result. As of now you can buy this skirt in an bundle of 3 patterns. Later in september the skirt will be released separate.

Mijn eerst project voor Claire Massieu patterns, een Duits bedrijf. Ik maakte de rok Croisee in linnen. Ik veranderde de achterkant omdat de gerimpelde elastiek een beetje te veel was voor me. In plaats daarvan gebruikte ik een blinde rits en ik ben erg tevreden met het resultaat. Op dit moment komt het patroon in een leuke bundel van 3 patronen. Later in september wordt het los uit gegeven.

Mein erstes Projekt für Claire Massieu patterns, ein Deutscher betrieb. Ich habe den Rock Croisee in einer Leinen genäht. Am Hinterseite habe ich es geändert weil ich den elastische Band für mir nich mag. Mit ein Reißverschluss bin ich dann sehr froh. Ab heute könnt ihr den Schnittmuster im bundel mit 3 Schnittmuster kaufen. Ab September komt den Rock auch separaat.

#Ad – I got this pattern for free, in return I wrote this post to promote it to you.