Can’t stop ????

Oh my gosh….. het is echt waar….. het is verslavend….. al die mooie jassen die ik op de diverse naai-sites zie langskomen….. het is zo erg dat ik tegenwoordig geen serie meer volg op tv. Liever teken ik aan patronen, struin ik internet af voor ideeën of verdwijn ik voor anderhalf uur in mijn atelier. 

Oh my gosh ….. it is really true ….. it’s addictive ….. all these beautiful coats that I see stopping by on all those sewingsites…… I even don’t follow any tv-series nowadays that is how bad it is……… I prefer to draw patterns or browse the internet for ideas, or sometimes I just disappear to my sewingspace for one and a half hour.

Zo ook vanavond. De patroondelen lagen geknipt klaar dus ik kon de eerste stap zetten om de voorpanden te maken. En ????wat ben ik toch blij met het resultaat……. ik moet het gewoon even laten zien……….. ☺️

So also tonight. The pattern layers are ready so I could take the first step to sew the front pieces. And ???? I’m so happy with the result……. I just need to show……☺️


Ps: de delen had ik iets rechter naast elkaar moeten leggen, het gaat echter om de eerste indruk ????

PS:  I should have put the parts  right next to each other, but it is about the first impression ????