Birds in bed

Een tijdje geleden werd ik benaderd door Dekbdeddiscounter, of ik interesse had om hun producten te testen. Maar ja, ik wil natuurlijk wel dat er een aansluiting is met mijn blog over naaien en stoffen. Meteen toen ik de site dekbeddiscounter opende viel mijn oog op dit prachtige dekbed met vogels en mijn keuze was gemaakt. De volgende dag werden de dekbedden al geleverd, hoe snel en correct. Wist je trouwens dat ze tegenwoordig ook matrassen verkopen, die vind je hier.

A while ago I was approached by Dekbdeddiscounter, if I would be interested to test their products? But yes, I would, of course, but  there has to be a connection with my blog about sewing and fabrics. Right away when I opened the website of  dekbeddiscounter my eyes where by this beautiful quilt with birds and my choice was made. The next day the quilts were already delivered, how quickly and correctly. Did you know that nowadays they also sell mattresses, which can be found here.

Stoffen met vogels zijn erg populair op dit moment. Ik maakte dan ook al een paar jurken met vogels. Hoe leuk dat de vogels dan nu ook op mijn bed liggen ????. Ik ben totaal in love met de kleur, de kwaliteit en de vogels.

Dit blog is gesponsord.

Fabrics with birds are very popular at this moment. I made a few dresses with birds. How nice that the birds are now also on my bed ????. I am total in love with the colour, the quality and the birds.

This blog is sponsored.