Atelier & sewing machines

Update

In December 2018, we restyled my sewing space. I got rid of the closet with drawers and replaced it by a really new big table.

In december 2018, hebben we mijn naairuimte opnieuw ingedeeld. De ladekast is weg en er is een mooie nieuwe tafel toegevoegd.

My sewing machines

In april 2018 I added the Gritzner Coverstitch to my collection. At first I had a hard time learning to work with it. But since I only chose Amann yarn for this machine it really works as expected, so finally I am very pleased to own this machine.

In april 2018 voegde ik de Gritzner coverstitch naaimachine toe aan mijn collectie. In het begin had ik er moeite mee om de machine te leren kennen. Maar vanaf dat ik alleen maar Amann garen voor hem gebruik, doet hij precies wat ik had verwacht. Dus uiteindelijk ben ik er wel heel erg blij mee.

My restyled room

My sewing machines: Husqvarna Opal 690q, the Brother coverlock 2104D and the Gritzner coverstyle 4850.

My sewing machines
Share