Alexa by Fibre Mood

Recently I joined the fibre mood sewista community and I was invited to the linkparty for this November. For that linkparty I was allowed to chose a pattern from the new magazine nr7. This time I went for a quick and easy project, I think that’s a great choice if you don’t know the pattern designers yet and if you’re not experienced with the sizing that they use.

Onlangs werd ik lid van de fibre mood sewista groep en werd ik uitgenodigd om mee te doen met de linkparty van november. Voor deze linkparty mocht ik dan een patroon uit het nieuwste magazine nr7 kiezen. Ik koos een makkelijk en eenvoudig patroon, ik denk dat dit verstandig is als je de ontwerpers en de maatvoering nog niet goed kent.

The Alexa dress is a lose fit long dress. Made of a very lovely winter knit you can style it either casual or chique.

De Alexa is een lang los vallende jurk. Gemaakt van heerlijke winter breisels kun je hem zowel casual als chique stijlen.

The original fabric I had mind chrunk so much when I washed it, that I only could make a tunic of that. But as you can see, this outfit is so me. I styled it with me made leggings in travel jersey.

De stof die ik eigenlijk wilde gebruiken was in de was zo erg gekrompen dat ik er alleen nog maar een tuniek van kon maken. Maar zoals je ziet, dit is zo mijn stijl. Ik droeg hem met mijn eigen gemaakte legging van travelstof.

http://www.fibremood.com/linkparty